Acasa
» Author's notes » Virusii dau coltul
Virusii dau coltul
Virusii dau coltul
Am iesit azi dimineata la cumparaturi. Pe strazi si sus in atmosfera era o intreaga populatie de Covizi ce parasise haotic apartamentele si care cauta acum aerul curat. Multi din cei care m-au zarit m-au asaltat agresiv, amenintator. Eu ii sfidam si-mi vedeam de drum. Asta ii agasa si mai mult; a trebuit totusi sa le raspund la niste intrebari “Nu ti-e frica de noi? ” *Nu pentru ca sunteti niste mutanti neputinciosi – aratati ca niste mine marine din al II-lea razboi mondial, dar nu mai aveti resurse, decat putina putere mediatica*.

Afirmatiile mele ii seca de durere si mureau de ciuda; mureau pe capete si trebuia sa ma strecor printre cadavrele lor, dar se adunau alti virusi curiosi. Se aliniau pe borduri, asteptand sa sara pe cetatenii mai tematori. Imi repetau “Noi am infectat si secerat multi indivizi; e adevarat ca mult mai putini decat in statisticile oficiale, dar am reusit sa va panicam zdravan”*Stiu, dar vreau sa aflu ce victime ati gasit mai vulnerabile?! * “Am decimat mai ales pe atei, pe cei cu pretentii stiintifice dar fara nici un dumnezeu, pe materialisti, ori pe acei lipsiti de incredere in rugaciunea lor personala si in faptele lor bune. Acestia au imunitate scazuta fata de noi si fata de rudele noastre patogene.”

Le-am raspuns cu niste cuvinte grele, pe care nu le pot reproduce aici, iar ei turbau de furie si degenerau sub ochii mei; unii lesinau sau se sufocau, ingalbenind si tremurand. La ora aceasta, dragi prieteni, multi alti cetateni ii infrunta si incep sa iasa curajos la cumparaturi sau la plimbare in oras; nu le mai pasa de hoardele acestea depresate si pe cale de disparitie. Covizilor le este scris sa piara pe 19 ale lunii. Numarul atacatorilor a scazut foarte tare, este o realitate, Virusii incep sa dea coltul, iar oamenii de bine se imunizeaza in progresie geometrica impotriva raului de sorginte microbiologica: -)

Am oarecare dezinvoltura sa parodiez subiectul pentru ca... (vz.aici→) //cutt.ly/haK3vl7
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube