Acasa
» Author's notes » UNELTIRI si SF
UNELTIRI si SF
UNELTIRI si SF
Aflam iarasi despre dementa cursa de dotare tehnologica nefasta pe planeta celor fara scrupule. Stim deja orientarea lor demonica, stim de intentiile hegemonice ale liderilor chinezi, auzim tot felul de noutati, dar unele elemente sunt din zona fanteziilor stiintifice, a SF-ului.
Circula acum pe internet un material care afirma ca vor sa introduca in oameni prin seruri injectabile, milioane de nanoboti (nanoroboti) per persoana. As propune sa fim rezervati la acest scenariu, pentru ca nanotehnologia este doar de data recenta; nu are inca performante de tip Science Fiction. Unui nanobot, ca sa aiba mai multe functii si sa indeplineasca diferite comenzi (transmitere semnale catre telefon, analiza medicala, pozitionare – fara agolmerare – in sange, limfa, sau stationare precisa intr-un tesut, o zona din corp, s.a.), ii trebuie nu numai un Cip (SIM), ci si ceva mecanic sofisticat, plus diferite aparate la scara nanometrica. Chiar daca fiecare nanobot ar indeplini o singura functie si tot are nevoie acela de niste dotari super avansate. Sa presupunem ca minuscula lui baterie este alimentata de la distanta (desi e discutabil) prin telefonul 5G al omului, dar nanobotul are nevoie de autonomie, nu poate fi lasat pe seama fluxului sanguin. In plus daca numarul nanobotilor este prea mare se poate declansa fenomenul de respingere, de izolare a lor, pentru ca organismul uman este un tot inteligent. Nanobotii ca sa ajunga eventual la creier trebuie sa treaca bariera hematoencefalica si putin probabil ca ar trece de ea fara ca sistemul nervos, intregul organism sa nu reactioneze negativ. Invatarea unei limbi straine – pusa pe seama modificarilor genetice – e discutabila, pana la incerta, pentru ca tine de abilitatile de gandire ale ratiunii sufletului, iar acesta nu poate fi modificat in laboratoare.
Organismul daca pierde lupta cu intrusii poate sa se imbolnaveasca grav, si nu va mai putea fi controlat, cum se afirma in materialul citat.

[ recomandat ] mai jos → youtu.be/faQHmFoRKfw

Alt argument, versus bau-bau nanobot, ar fi ca microciparea este profetita deja, dar pentru nanoboti n-am auzit de ceva asemenea. Metoda de control prin nanoboti suna a fi superioara, si in acest caz nu prea ar mai fi nevoie de microcipare. Poate niste Markeri artificiali, introdusi in sange, da, insa nanoboti, putin probabil. Nu-mi sustin dreptatea la nivel 100%, dar aceasta fantezie, acest SF se dezvolta cam tare. De ce s-ar recurge la ceva mai costisitor financiar (prin nanoboti), cand prin microcipare ei ar avea supravegherea minima, dorita?!

Din punctul meu de vedere toate planurile diabolice, cel putin in Europa, se vor narui in situatia unui razboi, deja proorocit. De regula razboiul este de nedorit, insa apare ca binecuvantare daca strica niste planuri mai veninoase, mai daunatoare pentru suflete. Speram ca Romania sa scape de amandoua.

Recunosc, nu sunt definitive aceste argumentatii, probabil le voi ajusta ulterior, insa riscul ca acest „bau-bau nanobot” sa devina un Egregor nesuferit, mi s-a parut suficient ca sa le exprim.
As mai adauga ca situatia celor cu o Constiinta trezita poate fi mult mai buna in cazul unor noi atentate la libertatea umana. Inainte ca ei sa ne forteze sa descarcam o aplicatie daunatoare, pe telefon, noi trebuie sa activam Aplicatia „ID” a sufletului nostru. Adica avand in launtru Identitatea Divina – Constiinta trezita – vom obtine si protectia necesara unor astfel de primejdii exterioare. Pana si organismul va reactiona mai bine, la ordinele Duhului, Scanteii Divine din noi.
Aluzia in ’Roz’ la Crestinismul din Europa nu e prea realista.

Vezi → youtu.be/faQHmFoRKfw

Crestinii sunt foarte dezbinati intercofesional; pot sa cada oricand. Se acuza, unii pe altii de erezii, blasfemii, ecumenism, idolatrie s.a. Din cauza unor asemenea atitudini, intre altele, a cazut si Constantinopolul la 1453. Conducatorii Bisericilor sunt incriminati, functie de doctrina fiecarei Biserici in parte, si din exterior, si din interiorul aceleasi grupari. CRESTINII AR REPREZENTA O FORTA MARE DOAR UNITI, NICIDECUM DEZBINATI. Rugaciunea noastra, deci, da roade mici in momentul de fata.
In rest, materialul are chesiuni verosimile, interesante, care au fost deja vehiculate in mass media.
* * *
„Toate aceste semne, examinari si nelinisti, de care sufera oamenii, sunt dovezile evidente ale sfarsitului unei epoci, care deschide drumul alteia noi.” (3T)
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube