Acasa
» Author's notes » Românul poate deveni Genial când este constrâns
Românul poate deveni Genial când este constrâns
Românul poate deveni Genial când este constrâns
Există multe materiale video care vorbesc despre metehnele şi conspiraţiile sumbre din occident, din Statele Unite, potenţial periculoase şi pentru Europa; cunoaştem multe din aceste aspecte. Noi românii uitam însă că avem o primejdie mai mare în apropiere, una verificată istoric. Este vorba de cea mai mare ţară din lume, care nu-şi poate justifica întinderea teritorială de la est la vest, decât prin ambiţii şi lăcomie imperială. Mai nou, dar în acord cu recomandările țarului Petru cel Mare (considerat demonic de ortodocşii lor), după dezmembrarea Uniunii Sovietice, ruşii au creat multiple focare de conflict, au ocupat Crimeea, au declanşat un război subversiv, reuşind să destabilizeze UE (vz. brexit), SUA (vz. prezidenţialele), au momit conducerea politică a Ungariei de partea lor şi multe altele contra capitalismului. În această situaţie, măsura în care blamăm pe americani (pentru derapajele lor) este Măsura în care facem jocul ruşilor. Noi încă avem nevoie de americani, de NATO şi occident. Doctrina marxist-leninistă, care a mucezit peste noi atâta vreme, a lăsat mizerie mare aici.
Există sute şi poate mii de conturi ruseşti false pe internet, de articole care alimentează dezbinarea între cei socotiţi de ruşi inamici ai lor, există oameni cumpăraţi de ei, care trăiesc printre noi. Chiar dacă în Statele Unite democraţia nu funcţionează tocmai bine (dar a funcţionat când Nixon şi-a pierdut al II-lea mandat, când minciunile autorităţilor privind Vietnamul, Irakul şi multe altele, au fost dezvăluite publicului de presa liberă), totuşi nu ai ce pune în loc ca formă politică de guvernare potrivită vremurilor acestea.
În privinţa problemelor ce ne copleşesc şi ne depăşesc - Noua Ordine Mondială, conspiraţiile, în privinţa centralizării bancare, a cipurilor, a illuminati, a organizaţiilor secrete ș.a.m.d, Dumnezeu ne-a prevenit, ne-a dat deja în grija cuiva şi ne trimite continuu mesaje la nivel planetar (vz.youtube Rezolvarea Globală) bit.ly/2GQSm7I Mai trebuie doar să le recunoaştem valoarea şi să le urmăm. În zona noastră balcanică degeaba vom cânta „Deşteaptă-te Române” dacă nu înţelegem că trezirea trebuie să fie prioritar spirituală şi să înlesnim ajutorul Divin şi armonia interumană. Trebuie să gândim repede şi să fim înţelepţi. Românul poate deveni Genial când este constrâns. De ce? Pentru că are tradiţia căinţei şi apelează la cei de Sus în situaţii grave; astfel îşi primeşte inspiraţia genială, divină, ca să iasă câştigător chiar dacă alţii i-au semnat sentinţa de condamnare la moarte. Aşa s-a petrecut cu Ştefan cel Mare, care la vreme de primejdie turcească a pus tot poporul la post şi rugăciune, iar miracolul s-a realizat, puhoiul otoman invadator fiind strivit. Aşa şi azi când avem un Urs agresiv la răsărit. Dacă vrea să-ţi intre în casa, îi pregăteşti curse ca să-i pârleşti blana şi să nu-i mai ardă altădată să-ţi încalce teritoriul; dar mai întâi trebuie câştigat ajutorul de Sus. La nivel politic, conducătorii ruşi au devenit anticreştini şi iresponsabili; din acest motiv sunt extrem de vulnerabili spiritual. Se poate spune că ei nu mai luptă cu noi, sau cu creştinii în general. Când ofiţerii de rang înalt şi politicienii obişnuiesc să ameninţe şi să intimideze pe alţii, ei îl înfrunta chiar pe Dumnezeu. Amintiţi-vă de Lebedev, ce "greutate” câştigase el, ca general, prin afirmaţii belicose la adresa României. Urcându-se într-un elicopter, care nu a suportat ‘gabaritul’ aroganței lui, a intrat în coliziune cu liniile de ÎNALTĂ tensiune, şi s-a prăbuşit. Avea 52 ani în 2002. Unde este acum toată îngâmfarea lui imperială?! Deci, să nu ne temem de morga acestor păgâni, care pozează în creştini, făcându-şi cruce, dar care n-au principii sănătoase, ci doar lăcomie, ambiţii şi nemăsurată trufie. Rugăciunile noastre, dacă vor fi sincere şi curate, vor avea câştig de cauză, exact ca în cazul lui Iulian apostatul, căruia i-a venit de hac sf.Mercurie pe câmpul de luptă.
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube