Acasa
» Author's notes » Precizare* - *Invitatie
Precizare* - *Invitatie
Precizare* - *Invitatie
Basmele Bunicilor Cuminti nu se adreseaza copiilor, dar e sigur ca exista Copii, care pot discerne intre subiectele ce invita la maturizare si glumele de conjunctura din continut. Capitolele si subcapitolele trebuie citite in ordinea lor fireasca si nu pe sarite. Doresc cititorului lectura placuta, profunzime in reflectii si reevaluare in spiritul noilor revelatii, unde este cazul.

Invitatie catre potentialul cititor

Multi cauta o carte buna. E relativ gustul si ceea ce fiecare numeste carte buna.
Pornind insa de la marturisirea sincera ce fac tuturor cautatorilor prin rafturi, sau vitrine luminate, ca am incredere in ce am scris, te invit sa achizitionezi si sa citesti Basmele Bunicilor Cuminti ca sa faci o buna investitie.
Aceasta, pe de o parte, pentru ca citind cartea, si trecand de niste aparente, te vei rupe un pic de realitate, ca s-o regasesti - prin alegorie - mai suportabila, mai incarcata de semnificatii si cu sansele unei eficiente noi in plan spiritual; iar pe de alta parte, pentru ca ai putea culege, prin simpla atingere, intelesul unei vibratii mistice, asa cum iti ofera culori si sunet, prin setare, ecranul sensibil al unui gadget ingenios.

Conditia ar fi sa profiti de antenele intinse de autor, asa cum ar face pentru auditia radio cel care vrea sa asculte cele mai departate ori subtile transmisii eterice.
Nu am pretentia sa fi depasit, prin mesajul inspirat, pe altii, valorosi din toate punctele de vedere. Mai stiu ca nu sunt singurul care abordeaza chestiunile cuprinse in lucrare, dar pentru ca am facut-o intr-o maniera mai putin obisnuita, incearca sa accepti ca poti fi solidar la opera universala de slujire si poti accede la bucurii suprafiresti si datorita unui mesaj precum cel continut in BBC.
Sa va fie de bun augur!

vezi BASMELE BUNICILOR CUMINTI - Misava Spiridon si pe www.youtube.com
In English, same book: Tales of Kind Grandparents.
www.youtube.com/channel/UCip0p7FKcnWVM2nGtOI7_1w/videos
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube