Acasa
» Author's notes » Mama Spirituala
Mama Spirituala
Mama Spirituala
3T-8.43 / Vedeti aici aceste flori care isi ascund umilinta in frumusetea lor? La fel a fost si este Maria; o sursa nesfarsita a frumusetii pentru acela care poate s-o vada cu puritate si veneratie si ca o comoara a bunatatii si tandretii pentru toate fiintele.
44/ I-am dat-o lui Iisus ca Mama; ea a fost gingasia Divina incarnata intr-o femeie. Ea este cea pe care o cautati voi ca sustinatoare, pe care o chemati ca sa va consoleze in suferinta voastra, iar aceasta dragoste Divina se intinde ca o mantie deasupra omenirii.
45/ Ea este cea pe care ingerul Domnului a numit-o “binecuvantata intre toate femeile”. Ea este aceeasi pe care, ca Mama spirituala, l-a lasat pe Cristos pe cruce tuturor oamenilor.
46/ Maria a pasit in lume ascunzandu-si fiinta Divina; ea a stiut cine este ea si cine Fiul ei si in loc sa se faleasca cu acea gratie, s-a declarat ca o slujitoare a Domnului, ca o unealta a hotararilor Acestuia.
47/… De ce sa nu va adresati Mariei, daca vreti sa veniti la Domnul? Doar l-ati primit pe Iisus prin ea. Nu a fost Mama unita cu Fiul in ceasul venerabil al mortii Mantuitorului? Nu s-a amestecat in acea clipa sangele Fiului cu lacrimile Mamei?!
48/ De aceea nu este de mirare ca o cautati in aceasta perioada, ca sa va conduca si sa va aduca mai aproape de Maestru.
49/ Ferice de cei care inteleg sa descopere in gradina cereasca aceasta Floare a umilintei si puritatii. Eu insa o spun inca odata - doar privirea curata o va putea gasi. //
9.7… Chemati pe Mama voastra cereasca; dragostea ei Divina va va sustine in aceasta lupta si va va conduce pe toti la Mine.
Vezi si → bit.ly/2GQSm7I
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube