Acasa
» Author's notes » Mai ales, catre tineri
Mai ales, catre tineri
Mai ales, catre tineri
Autorul isi propune, firesc, sa comenteze sau sa raspunda unor postari; cu predilectie intuind bunavointa si pulsul cititorilor. Dar, isi cere scuze daca nu va putea, sau daca o va face cu intarziere. Spera in bunavointa si in decenta mesajelor dumneavoastra. BBCesite.wordpress.com
Pentru chestiuni deosebite, intrebari aparte folositi doar adresa de contact, e-mail! Toata stima pentru idei bune, prietenie si spirit constructiv.

“Foarte important va fi, sa aflu cu cata caldura ma vor credita tinerii pentru lucrarea BBC. Influentati sau nu de parerea celor mari, ei trebuie sa inteleaga mai profund decat parintii lor ce erori au comis acestia, la vremea lor, si de ce oportunitati superioare dispun ei, urmasii, ca sa le fie mai bine. In sensul acesta Basmele si alte "arme de dreapta" ar putea motiva atitudini responsabile, care sa fie preludiul unor transformari pozitive, durabile. Concomitent, ei trebuie sa constientizeze ca au nevoie de mai multa vointa decat generatiile anterioare, ca sa evite primejdii precum risipa de timp - din directia tehnologiei, divertismentului, distractiilor - si risipa de energie pozitiva pe care o au; ei au nevoie sa inchida ochii la iluzoriu, la superficialul in care-s atrasi si traiesc milioane de oameni. Va multumesc anticipat si va doresc, din suflet, un traseu catre inefabil cat mai lipsit de asperitati! ”
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube