Acasa
» Author's notes » Fenomene din metafizic
Fenomene din metafizic
Fenomene din metafizic
Un mare Dar iti poate lumina existenta cand nu te astepti, iar momentul este oportun deoarece a fost ales de Sus. Mi s-a intamplat in 1982 prin Maestrul Ernst Issberner Haldane. Desi plecase din viata terestra in 1966, cartea sa ‘Yoga training for western conditions’ a fost preludiul unei revelatii (unii numesc fenomenul ‘stare de constiinta modificata’) pentru 30 minute. Prin dansul am cunoscut atunci pe Domnul Iisus Hristos, ocazie pentru care multumesc lui Dumnezeu, si prezint aceasta minuscula ofranda Maestrului, care astfel mi-a schimbat viata in bine cu darul său.
Celor care pot sa inteleaga invataturile spirituale (duhovnicesti) de nivel ridicat, iar pe cine este pregatit, chiar de puterea lor, le mai ofer din intelepciunea maestrului si-i incredintez personal de valoarea acestora, prin diferite postari si anumite link-uri. Exista chestiuni ce trebuie percepute insa de unii prin efortul depasirii prejudecatilor pe care le au.

Inainte de revelatia amintita a fost deci lectura cartii – (in manuscris) o traducere scrisa de mână dupa lb.spaniola (Arturo Naneiro). A insemnat, din start, declansarea unei simtiri supra firesti, din categoria paranormal, revarsarea unei binecuvantari neexperimentate pana atunci. Ceva magnetizant, de comuniune cu sensul profund al frazelor citite, de parca autorul E.I.Haldane, devenise prin carte prezență vie si plina de semnificatii, plina de putere spirituala. Normal ca rezonam cu o lacomie spirituala la cele ce aflam din lectura.
Am convingerea ca mi se daduse o ‘intalnire’, anticipandu-se deschiderea mea. In acele zile deja cautasem prin capitală unele carti de yoga si dorem sa aflu mai multe, nestiind ca ma asteapta o reala intalnire cu etericul. Si era doar inceputul unor fenomene si experiente din sfera metafizica. Acestea se petreceau, pentru inceput, in paralel cu nedorita „aventura” de a ma confrunta cu autoritatile comuniste, care ma suspectau, pe nedrept, de planuri daunatoare lor.

“Intrasem în coliziune cu autorităţile de tristă amintire și funeste maniere.
Situaţia ar fi devenit tragică dacă, înainte de aceasta, n-as fi beneficiat de atenția unei făpturi ce-și finalizase drumul. În consecință, cu această binecuvântare, Dumnezeu mi-a făcut cunoscută, clar, prezența Sa şi mi-a arătat sensul existenței mele.” Vz → cutt.ly/YgKJHmC

Pentru inceput veti binevoi, sper, sa aflati cum va poate imbunatati sanatatea o respiratie corecta si care sunt marile ei beneficii, cu timpul → youtu.be/ldjSmLjltMU
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube