Acasa
» Author's notes » AL TREILEA TESTAMENT
AL TREILEA TESTAMENT
AL TREILEA TESTAMENT
In limba romana: CARTE A VIEŢII ADEVĂRATE - Revelaţii ale Divinităţii primite în Mexic Vol.1, 2….
Trad. din lb. germ. de Reinhold Stanzel - 1995 - "Carte a Vieţii adevărate"

Este o culegere de revelaţii ale Divinităţii, primite în Mexic, începând din anul 1866 până în anul 1950. Cartea, scrisă după comunicari divine, este rezultatul colectării mai multor manuscrise, din diferite localităţi din Mexic şi sintetizate în 12 volume (in original).
Persoana aleasă pentru primele comunicări a fost mexicanul Roque Rojas. Toate comunicările nu au avut nimic de-a face cu practica spiritistă; scrisorile divine s-a observat că aveau caracter unitar şi prin faptul că unele pasaje conţineau mesaje asemanătoare, deşi fuseseră transmise în locuri diferite. Prima femeie folosită de Cristos Iisus Maestrul Divin, între alte persoane ca purtător de cuvânt, a fost Damiana Oviedo Suarez. În originalul de limbă spaniolă cartea este intitulată “Libro de la vida verdadera” şi a fost desemnată de divinitate, drept Al Treilea Testament./ NP - 3T / În limba română, prima ediţie tipărită, este o traducere de Reinhold Stanzel după lb.germană (Editura Gordian, ed.Brumar).

Imaginea copertii alaturate nu este cea originala. S-a incercat reprezentarea aproximativa a unei carti cu coperti albastre, care se gaseste prin librariile mari (cum ar fi Mitropolitana, sau Nationala din Bucuresti) si capitale de judet. Ar fi trebuit sa o cumpar cu ani in urma, cand am studiat-o, iar acum n-am mai gasit-o. In strainatate este deci denumita ‘Al Treilea Testament’, pentru ca este in legatura cu primele doua, ‘Vechiul…’ si ‘Noul Testament’, denumite unitar in crestinism Biblia. Pentru cei care nu sunt excesiv de indoctrinati de teologia crestina (ortodoxa, catolica ori [neo] protestanta) este foarte credibil materialul si se simte intelepciunea care dezvaluie multiplele si gresitele interpretari umane asupra primelor revelatii biblice. Contine doar mesajul Maestrului Divin, care spulbera multe prejudecati si vine si cu explicatii foarte logice, de exemplu la cartea Apocalipsei. // (37) „Prin invatatura Mea va formez spiritual, pentru a lua parte la masa spirituala, unde puteti savura ‘mancarurile’ intelepciunii si ale dragostei desavarsite.” //

In alegoria Basmele Bunicilor Cuminti am diferite trimiteri, citate sau referiri din aceaste revelatii cruciale pentru existenta omenirii.
Asemenea 3T – Cap.3, vezi link aici: cutt.ly/hylrHVb
Asemenea audio, link: bit.ly/2o6Jp3G
Pe youtube: JESUS about MARY / Al Treilea Testament (Romanian language)
Autor : Spiridon Misava
Meniu Navigare
 
Contact
 
facebook
youtube